Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Voimassa 25.5.2018 alkaen.

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Sisältö

  1. Yleistä
  2. Käsittelyn tarkoitukset
  3. Henkilötietojen tietosisällöt
  4. Tietojen käsittelyn perusteet
  5. Käsittelijät ja luovutukset
  6. Tietojen siirrot EU/ETA-alueen ulkopuolelle
  7. Tietojen säilytysajat
  8. Tietojen suojaaminen
  9. Tietojen antamisen pakollisuus
  10. Evästeiden käyttö
  11. Rekisteröidyn oikeudet
  12. Oikeuksien toteuttaminen
  13. Tietosuojaselosteen päivittäminen
  14. Yhteystiedot tietosuoja-asioissa

1. Yleistä

Polar Heater Oy (y-tunnus 2434144-0) käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palvelujamme tai verkkosivustojamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • palveluidemme toteuttaminen ja kehittäminen
  • palveluidemme ja tuotteidemme käytön seuranta ja analysointi
  • asiakkaiden segmentointi personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi tuotteissa ja palveluissa
  • palveluidemme ja tuotteidemme turvallisuuden varmistaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

3. Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme ja -palveluidemme käytön yhteydessä. Keräämme tietoja myös manuaalisesti, esimerkiksi puhelimitse asiakaspalvelun tai myynnin yhteydessä.

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivustoillamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Lisäksi keräämme tietoja julkisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä ja yritysrekisteristä sekä muilta yrityspäättäjätietoja toimittavilta tahoilta. Näistä lähteistä keräämämme tiedot sisältävät yritystietoja sekä yritysten päättäjien yhteystietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

4. Millä perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietoja usealla lain edellyttämällä perusteella. Käsittelyn oikeusperuste riippuu suhteestamme sinuun. Oheisesta taulukosta näet henkilötietojemme käsittelyn oikeusperusteet ja esimerkkejä käsittelytoimista.

OIKEUSPERUSTE

ESIMERKKI KÄSITTELYTOIMISTA

Sopimussuhde tai sopimuksen tekemistä edeltävät toimenpiteet

Käsittelemme asiakkaidemme tietoja kaikkia kohdassa 2 mainittuja käyttötarkoituksia varten sopimussuhteeseen perustuen.

Lakisääteinen velvoite

Säilytämme ja käsittelemme asiakastietoja esimerkiksi kirjanpitoamme varten kirjanpitolain mukaisesti.

Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edut

Mikäli meillä ei ole sopimussuhdetta sinuun, käsittelemme tietojasi oikeutettuun etuun perustuen. Tällaisia käsittelytoimia ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen, verkkosivustojemme kävijäseuranta ja kehittäminen sekä palveluidemme tietoturvan varmistaminen ja mahdollisten väärinkäytöstilanteiden selvittäminen. Yritysten edustajien henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksissa perustuu myös oikeutettuun etuun.

Suostumus

Tilatessasi yksityishenkilönä oppaan tai uutiskirjeen sivuiltamme, käsittelemme tietojasi suostumukseesi perustuen. Pyydämme suostumuksesi suoramarkkinointiin tietojen keräämisen yhteydessä.

5. Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpitoalalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilatessasi verkkokauppaasi maksu- tai logistiikkapalveluita tai muita kolmansien osapuolten tuottamia palveluita, joiden tilaus tapahtuu verkkosivustomme tai -palvelumme kautta. Kaikista tällaisista palvelun tuottamiseen liittyvistä tietojen välityksestä kolmansille osapuolille mainitaan erikseen palvelun tilauksen yhteydessä.

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

6. Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

EU:n / ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä siirto tapahtuu EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyllä, käyttäen EU-komission mallisopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.

7. Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

8. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhoaminen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

9. Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua, että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

10. Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.

Lue lisää evästeiden käytöstä ›

11. Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

REKISTERÖIDYN OIKEUS

MITÄ SE TARKOITTAA?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Peru tilaus" -linkkiä klikkaamalla.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä. tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansa pitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointia

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

12. Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Tarkemmat yhteystiedot löydät tämän dokumentin lopusta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, mikäli yhteydenottosi koskee omien henkilötietojesi käsittelyä.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löydät tietosuojavaltuutetun sivuilta.

13. Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Päivitämme tietosuojaselosteen sisältöä toimintamme kehittyessä ja/tai lainsäädännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin. Löydät tietosuojaselosteen viimeisimmän päivityspäivämäärän tämän dokumentin alusta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen pyritään ilmoittamaan rekisteröidyille ehtojen päivityksen yhteydessä.

14. Miten voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Helpoiten otat meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit käsitellään luottamuksellisesti tietosuojatiimimme toimesta.

Polar Heater Oy
Kirkkotie 6 B 34
90440 Kempele
FINLAND
[email protected]
+358 40 5234523

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Maksaminen

Meillä on käytössä kaikki maksutavat. Myös lasku-vaihtoehto on käytössä. Katso tarkemmin Maksutavat. Tuote lähetetään mahdollisimman pian kun ostotapahtuma on kirjautunut järjestelmäämme.

Toimituskulut

Postikulut lisätään loppulaskuun automaattisesti.

Rekisteröinti

Rekisteröityminen tapahtuu ostotapahtuman edetessä. Rekisteröityminen ei aiheuta roskapostitulvaa sähköpostiisi. Halutessasi saat tietoa Polar Heaterin uusista tuotteista ja tarjouksista.

Bussi-/postiennakko

Emme toistaiseksi hyväksy matkahuollon ja postin postiennakkolähetyksiä. Lunastamattomat lähetykset lisäävät meidän kuluja ja työmäärää.

Nouto ja käteismaksu

Polar Heaterillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan toiminta tapahtuu verkkokauppana. Erikseen sovittaessa on kuitenkin mahdollista noutaa tilaus Kempeleestä. Tästä tulee sopia erikseen puhelimitse tai sähköpostilla [email protected]. Noudettaessa tavaraa varastolta maksu tapahtuu AINA käteisellä tai ennakkomaksuna tilille.

Lähetystunnus

Kun tilaus on tehty saa asiakas heti sähköpostitse lähetystunnuksen. Lähetystunnuksella voi seurata tilauksen etenemistä ja noutaa paketin halutessaan sovitusta Postin toimipisteestä heti kun se on saapunut määränpäähänsä. Posti lähettää myös tekstiviesti-ilmoituksen heti kun tilaus on noudettavissa. Tekstiviesti lähetetään siihen numeroon, jonka asiakas on jättänyt verkkokauppamme asiakastietoihin.
Huom! Kirjelähetyksille ei ole lähetystunnusta. Kadonneista kirjelähetyksistä emme vastaa.

Toimitusaika

Polar Heater Oy pyrkii toimittamaan tilaukset asiakkailleen niin nopeasti kuin mahdollista. Normaalisti tilaukset postitetaan samana päivänä kuin tilaus on tehty. Jos tilauksissa on ruuhkaa, tai ennakkomaksutapauksessa maksu tapahtuu myöhäisenä kellonaikana niin tilaus postitetaan heti seuraavana päivänä. Mikäli postitus jostain syystä viivästyy yli vuorokaudella, pyritään siitä aina ilmoitetaan asiakkaalle.
Huom. Viikonloppuisin ei pystytä yhtä nopeisiin toimituksiin, koska posti ei kulje tuolloin.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Alennetut hinnat

Alennus- tai kampanjakoodilla saatavat tuotteet ovat aina rajoitettu tiettyyn kestoaikaan. Lisäksi tuotteita on rajoitettu määrä tai niin kauan kuin tavaraa Polar Heater Oy:n varastossa riittää. Tavaran loppuessa alennusmyynnin aikana kesken Polar Heater Oy ei ole velvollinen jälkikäteen antamaan enää saman suuruista alennusta mahdollisesti uudesta myyntiin tulevasta tuotantoerästä.
Saat kampanjan mukaisen alennuksen kun syötät saamasi alennuskoodin tilausvaiheessa ostoskorin Alennuskoodi-kenttään.
Alennuskoodit koskevat aina kampanjassa erikseen määriteltyjä tuotteita.

Käyttö- ja asennusohjeet

Saat tilausvahvistuksessa linkin käyttö- ja asennusohjeisiin.Tuotteen mukana ei toimiteta enää paperista ohjetta.

Takuu

Takuuasioissa ota aina ensimmäisenä yhteyttä [email protected] saadaksesi lisäohjeita.

Yleistä tietoa takuusta

Polar Heater Oy antaa tuotteilleen normaalisti 12 kuukauden takuun tai ilman erillistä tuotekohtaista ilmoitusta 6 kuukautta.

Takuuasioissa tulee huomioida seuraavat seikat
- Ostokuitti
- Vikaselostus tai muu palautuksen syy
- Tuote tulee palauttaa kaikkine oheismateriaaleineen
- Tuote tulee palauttaa huolellisesti pakattuna, ettei se vahingoitu lisää palautuksen aikana
- Takuukorjauksista ja palautuksista tulee sopia aina etukäteen
- Takuu korvaa ainostaan itse tuotteen korjauksen tai uuden vastaavan tuotteen, ei välillisiä kuluja kuten asennuskuluja.
- Takuun edellytyksenä on että on huomioitu asennus- ja käyttöohjeet.

Takuuta ei ole jos
- Takuuaika on loppunut
- Tuote on vikaantunut ulkopuolisesta syystä esim. asennusvirhe tai mekaanisen rasituksen vuoksi tai pakkaus on avattu terävällä esineellä tms.
- Kuitti, lähetyslista tai vikaseloste puuttuu
- Tuotteesta ei löydy ilmoitettua vikaa. Jos asiakas haluaa tuotteensa vielä takaisin tulee hänen maksaa toimituskulut.

Takuun edellytys on, että ostaja on tutustunut huolellisesti tuotteen käyttö- ja asennusohjeisiin ennen asennusta.

14 vuorokauden palautusaika

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttujasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita. Palautettavan tuotteen pakkauksineen on oltava käyttämättömiä ja virheettömässä kunnossa. Kuluttajavirasto ohjeistaa näin: Jos virheettömän tuotteen palautusoikeudesta ei ole sovittu ennen kaupan tekemistä ja yritys palautukseen suostuu, yrityksellä on halutessaan oikeus vaatia kaupan purkamisesta kohtuullinen vahingonkorvaus eli purkuraha.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan sinulta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut ja Polar Heater Oy:lle aiheutuneet kustannukset.

Vikakoodin lukijoitten osalta emme hyväksy tuotepalautuksia jos tuote on rekisteröity tai sitä on käytetty.

Huom! Tuotteen tulee olla ehdottomasti käyttämätön.
Tuote pakkauksineen tulee lähettää tuotepakkausta suojaavassa paketissa. Näin tuote säilyy myyntikelpoisena. Sekä takuunalaiset, että palautustuotteet lähetetään postin välityksellä. Palautuksista tulee aina sopia Polar Heater Oy:n kanssa ja EU-direktiivin mukaisesti palautuskustannuksista vastaa aina ostaja. Kustannukset ovat postin hinnaston mukaiset.

Erityisehdot yritysten välisissä tilauksissa

Omistusoikeus säilyy myyjällä kaupankohteeseen, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
Asiakkaiden mittojen mukaisiin tarpeisiin tuotekehitelty lämmitin on aina prototyyppi miltä puuttuu lopullinen CE-hyväksyntä. Mikäli yritysasiakas päätyy esimerkiksi tarjouskilpailutuksen jälkeen tilaamaan vastaavat tuotteet toisaalta veloittaa Polar Heater Oy tuotekehityksestä syntyneet tavanomaiset kohtuulliset kulut.
Elinkeinonharjoittajien välisessä kaupassa sovelletaan ohjetta: Yleiset tarjous- ja toimitusehdot (Suomi) Huhtikuu 2015

Tuotesuojaukset

Polar Heater Oy:n tuotteet on pääsääntöisesti kaikki suojattu tavaramerkeillä, patenteilla tai mallisuojilla.